Home » Articole Utile

Iarna si motoarele Diesel - probleme frecvente pe perioada iernii!


 Iarna face probleme multor soferi, dar mai ales posesorilor de maini cu motoare Diesel, deoarce motorina este cu mult mai densa la temperaturi scazute ceea ce face pornirea mai greoaie.
 Daca aveti masina cu motorizare Diesel, cel mai bun sfat ar fi ca atunci cand o tineti parcata pentru mai mult de 2 zile si afara demperaturile sunt cu mult sub zero grade ar fi ca periodic sa incercati sa o porniti pentru a preveni formarea unor particule de consistenta gelatinei in filtrul de motorina. Daca nici asa nu se incumeta sa porneasca nu fortati la automat, deoarece pot aparea defectiuni majore ale electromotorului sau puteti ramane cel mai probabil fara curent in baterie (o problema foarte des intalnita).
 Pentru a evita aceste neplaceri (si inghetarea langa masina) pe perioada iernii, este recomndata folosirea unei motorine special aditivate pentru anotimpul iernii. Acest aspect nu este singurul care trebuie luat in considerare pe perioada temeraturile scazute, sunt multe alte aspecte care trebuie urmate pas cu pas pentru a trece atat noi cat si autoturismul cu bine prin toate capriciile iernii.

De ce trebuie sa tineti cont pe prioada iernii? Click aici.


Categorie: Articole Utile | Adăugat de: Priority (2012-02-09)
Vizualizări: 1373 | Tag-uri: iarna batai de cap diesel, motorina aditivata, probleme diesel, diesel nu porneste frig, diesel iarna, motor diesel | Rating: 0.0/0

Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Cauta pe Xpress

Abonaţi-vă la mine pe YouTube

Statistici

De vanzare

Ultimele poze adaugate
ClickLink.ro Page Ranking Tool