Home » Stiri Auto

MINI Roadster de Franca Sozzani 2012
MINI este numele unei filiale ale lui BMW, iar in fiecare an ei au avut o prezenta puternica la gala de caritate Life Ball - unul dintre cele mai mari si spectaculoase evenimente de caritate anuale din lume. Producatorul german a conceput un model MINI special care va fi licitat la acest eveniment, iar veniturile de pe urma acestei licitari vor fi donate pentru lupta impotriva virusului HIV si SIDA.

2012 este al 12-lea an consecutiv in care MINI va lua parte. In fiecare an producatorul german prezinta un model MINI special conceput de design-eri celebrii pentru acest eveniment (cum ar fi Calvin Klein si Francisco Costa).

Anul acesta, Franca Sozzani (redactor-sef la Vogue, Italia) a primit sarcina de a crea design-ul acestui MINI, spunand ca "inspiratia vine de la o femeie frumoasa cu o esarfa pe cap conducand un roadster".

Pentru moment, avem doar o poza prezentand acest concept, dar putem sa ne asteptam la mai multe detalii despre acest model inainte sa fie scos la licitatie pe 19 mai la palatul Hofsburg din Vienna.


Categorie: Stiri Auto | Adăugat de: Xpress (2012-05-03)
Vizualizări: 757 | Tag-uri: BMW MINI, 2012 MINI, gala de caritate Life Ball, MINI Roadster de Franca Sozzani, roadster MINI | Rating: 0.0/0

Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Cauta pe Xpress

Abonaţi-vă la mine pe YouTube

Statistici

De vanzare

Ultimele poze adaugate
ClickLink.ro Page Ranking Tool