Home » Motor Sport

Seria fantomelor, alaturi de Daniel Onoriu - Bucovat, 25 Martie!


Daniel Onoriu, este unul dintre cunoscutii piloti de raliuri din Romania, el va fi gazda de onoare ca sa spunem asa, pe data de 25 martie la Bucovat, unde va avea loc prima competitie auto din Craiova care va avea numele " Ghost Series".Cu o masina proaspat adusa de la preparat din Ungaria Daniel Onoriu, vrea sa vada cum se simte pe un circuit, si va face practic o inaugurare pentru noile modificari aduse masinii cu care va concura in raliul de coasta. La aceasta competitie el nu va participa, doar va face o mica demonstratie, tocmai de aceea a pus la bataie locul din dreapta. Asadar doritorii si fanii raliurilor au ocazia sa stea in dreapta alaturi de Daniel Onoriu, tot ceea ce trebuie sa faca fanii este sa raspunda la cele doua intrebari stabilite de Asociatia Clubul Sportiv Ghost Racing Team.

1. In ce an a castigat Daniel Onoriu titlul de campion national absolut?
2. In ce an debutat Daniel Onoriu in Campionatul National de Viteza in Coasta?

Raspunsurile trebuie trimise la adresa de email simona.chitac@inprogress.ro, pana la data de 23 martie 2012.


Categorie: Motor Sport | Adăugat de: Priority (2012-03-20)
Vizualizări: 681 | Comentarii: 1 | Tag-uri: ghost series, raliu onoriu, campionatul national de raliuri, concurs raliu, daniel onoriu | Rating: 0.0/0

Total comentarii : 1
0 Spam
1 Natalie  
Buuuun! )) Nu-i rau deloc. Mi se pare firesc sa avem o imginae complet diferita asupra acestui vizitiu' absent. Bun venit si tie pe la mine! Te mai astept cu drag. O sa ii dau Umei un telefon sa o intreb daca la editia urmatoare e disponibila.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Cauta pe Xpress

Abonaţi-vă la mine pe YouTube

Statistici

De vanzare

Ultimele poze adaugate
ClickLink.ro Page Ranking Tool