Home » Articole Utile

Discuri de frana ventilate - avantaje si performante!


 La un moment sau altul vine timpul schimbarii discurilor de frana, dupa un anumit numar de kilometrii sau datorita deteriorarii acestora. Aici apare un semn de intrebare. Sa punem exact discuri ca cele din fabrica? Sau sa trecem pe discuri ventilate?
 Discurile ventilate reprezinta un pas inainte spre o franare mai eficienta, deoarece la cresterea temperaturii discului de frana care in frecare cu placuta pierde oarecum din aderenta si din eficacitatea franarii, aici intervin discurile ventilate care prin perforatiile care le au pe suprafata lor impiedica oarecum cresterea temperaturii si de aici mai departe pierderea eficacitatii franei.
 Discurile ventilate sunt de mai multe feluri si cand spunem asta ne referim la perforatiile de pe suprafata lor si la structura discului in sine care il face mai eficient.
 Mai jos aveti cateva imagini care fac diferenta intre discurile normale si cele ventilate care din punct de vedere al eficientei sunt mai superioare.

Discuri normale (Stock)
Discuri ventilateCategorie: Articole Utile | Adăugat de: Priority (2012-01-21)
Vizualizări: 2706 | Tag-uri: eficienta frana, discuri stock, diferente, disc ventilat, disc de frana, discuri, frana | Rating: 0.0/0

Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Cauta pe Xpress

Abonaţi-vă la mine pe YouTube

Statistici

De vanzare

Ultimele poze adaugate
ClickLink.ro Page Ranking Tool