Home » Articole Utile

Suspensie sport versus suspensie stock!


Multi dintre noi ne dorim o masina cu un comportament mai sportiv sau o stabilitate mai buna in curbe la viteze mari, aceste lucruri nu le putem avea decat prin montarea unei suspensii sport reglabile sau fixe. Sport vs stock, acest lucru a devenit in ultimul timp un semn de intrebare pentru toti cei care vor sa aiba o masina mai sigura sau mai confortabila pe sosea la viteze mari si nu numai.


Daca ca va doriti stabilitate si siguranta in curbe la viteze mari cea mai buna solutie ar fi achizitionarea unei suspensii sport reglabila sau fixa, care prin constructia ei ofera o rigiditate mai mare masinii si tot odata o stabilitate cu mult mai ridicata pe abordarea virajelor. Cuvantul "sport" nu are numai avantaje, ca fiecare lucru are si dezavantajele sale cum ar fi starea de disconfort pe "drumurile bune" din Romania, deoarece o suspensie sport are un nivel de rigiditate cu mult mai ridicat ceea ce da o durere de spate la gropile noastre.Pentru cei care isi doresc confortul atunci cand circula cu masina le-as recomanda o suspensie stock, adica cea cu care este dotat orice autoturism atunci cand iese de portile fabricilor, acest confort are si dezavantaje ca si suspensia sport si anume lipsa de stabilitate in viraje la viteze mari.

Daca la suspensia sport stabilitatea era cuvantul de baza, la cea stock confortul predomina mult, asadar ramane la alegerea voastra tipul suspensiei si sportivitatea sau confortul masinii pentru care optati. Nu uitati un singul lucru, atunci cand faceti modificari asupra sistemului de suspensie, directie, franare documentativa in acea privinta foarte bine inainte, in caz contrar contactati un service de specialitate.
Categorie: Articole Utile | Adăugat de: Priority (2011-12-26)
Vizualizări: 5748 | Tag-uri: suspensie sport, suspensie, stock | Rating: 0.0/0

Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Cauta pe Xpress

Abonaţi-vă la mine pe YouTube

Statistici

De vanzare

Ultimele poze adaugate
ClickLink.ro Page Ranking Tool